YSK itiraz sürecini açıkladı

Güven "İlçe seçim kurullarının 2 günlük bir karar verme süresi var. İl seçim kurullarında bir günlük itiraz süresi var. Onlar da 2 günlük bir süre içerisinde itirazlara karar verecekler" dedi.

YSK Başkanı Sadi Güven, "Geçici sonuçlar siyasi partilerle paylaşıldı. İtiraz süreci devam ediyor" dedi. YSK Başkanı Güven, itiraz olmayan yerlerde mazbataların verileceğini bildirdi.

Bugün saat 15.00'e kadar ilçe seçim kurullarına itiraz süresinin olduğunu hatırlatan Güven, "İlçe seçim kurullarının 2 günlük bir karar verme süresi var. İl seçim kurullarında bir günlük itiraz süresi var. Onlar da 2 günlük bir süre içerisinde itirazlara karar verecekler. Sonra 3 gün içerisinde de isterlerse bize gelecekler. Süreç bu şekilde işleyecek." diye konuştu.

Türkiye Haberleri

Türkiye'de Mart ayı enflasyonu yüzde 1,94 olarak açıklandı
Karadeniz'de bir tanker insansız deniz aracı saldırısına uğradı
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
"Kıbrıs sorununu çözmek için çok sıkı çalışıyoruz"
Çelik: KKTC’nin güvenliğini düşünmek zorundayız