Zanlıların tutukluluğu uzatıldı

Lefkoşa’da meydana gelen Vahim Zarar, Ciddi Darp, Tecavüzkâr Alet Taşıma suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar Sinan Dilim, Mehmet Alkış ve Mustafa Çelik dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Lefkoşa’da meydana gelen Vahim Zarar, Ciddi Darp, Tecavüzkâr Alet Taşıma suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar Sinan Dilim, Mehmet Alkış ve Mustafa Çelik dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Güral Kırcalılar, zanlılar Sinan Dilim, Mehmet Alkış ve Mustafa Çelik’in Vahim Zarar, Ciddi Darp, Tecavüzkar Alet Taşıma suçlarına methaldar olduğunu belirtti. Polis, 04.10.2020 tarihinde saat 02.00 raddelerinde Lefkoşa Hasane Ilgaz Sokak üzerinde bir taraf olup, aralarında çıkan sözlü tartışmadan dolayı diğer bir taraf olan Lefkoşa'da sakin Tugay Şeytan ve Eren Hacımusaoğlu'nu elleri ve ayakları ile ciddi şekilde darp edip Emre Hacımusaoğlu'nun burnunun kırılmasına ve sebebiyet vererek vahim ve bedensel zarara uğrattıklarını anlattı.

Polis, tahkikatın yeni başladığını, aranmakta olan zanlılar,  alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu belirtip, bu aşamada zanlıların poliste 3 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. 

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer, zanlıların 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

Gündem Haberleri

Üstel: 8 Nisan’da yeni 2026 mali protokol imzalanacak
Selma Eylem, 9 yılın ardından başkanlığa veda edeceğini açıkladı
Sendikalar Meclis önünde eylem yapacak
Biri 294, diğeri bin 194 gündür kaçak olduğu ortaya çıktı
Eski sevgilinin evini bastı, darp etti, cinsel tacizde bulundu