Zulalanmış halde 60 gram hintkeneviri

Mağusa’da faaliyet gösteren bir otelin odasında uyuşturucu bulundu, 2 kişi tutuklandı

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da faaliyet gösteren bir otelin odasında polis ekipleri tarafından yapılan aramada zulalanmış halde 60 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi. Kalmakta oldukları odada uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunan Ahmed Zaidan ile Barış Mayrok ise tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlı Zaidan ile Mayrok aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Buzluğun altında uyuşturucu zulası

Meselenin tahkikat memuru Hasan Selvili, 3 Şubat tarihinde Mağusa’da faaliyet gösteren bir otelde zanlı Ahmed Zaidan ile Barış Mayrok’un kalmakta olduğu odada bir polis ekibince arama yapıldığını söyledi. Konu odada yapılan aramada buzluk altında zulalanmış şekilde 9 ayrı streç naylona sarılı toplam 60 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu belirten Selvili, zanlıların tutuklandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Selvili, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Ahmed Zaidan ile Barış Mayrok’un tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Gündem Haberleri

"KKTC’nin acil olarak reform ve tedbirlere ihtiyacı var"
58 paket köpek maması ve ziynet eşyası çalındı
Müsteşar Hüseyin Cahitoğlu 5 gün daha tutuklu kalacak
5 kaçak daha yakalandı
“Temel hedef, Kıbrıs sorununun çözümüdür”