1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 04 Gence kırsal kesim arsası hak sahipliği belgesi verildi
04 Gence kırsal kesim arsası hak sahipliği belgesi verildi

04 Gence kırsal kesim arsası hak sahipliği belgesi verildi

Korkuteli, Mutluyaka ve Aygün’de 204 gence kırsal kesim arsası hak sahipliği belgesi verildi.

A+A-

Başbakan Hüseyin Özgürgün Korkuteli’nde kırsal kesim arsası hak sahipliği belgesi dağıtım töreninde; gençlerin toprağına sahip çıkmasının önemini vurguladı.

Korkuteli Kültür Evi’nde düzenlenen törene Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün  yanısıra Gazimağusa Kaymakamı Durdane Acı, bazı bakanlar, milletvekilleri, bölge Belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Korkuteli Muhtarı Ali Öncü projenin bölgede hayata geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve hükümet yetkililerine teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Kutlu Evren de konuşmasında projelerin alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Mutluyaka’da 69, Korkuteli’nde 91 ve Aygün’de de 44 gence kırsal kesim arsası hak sahipliği belgesi vermekten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve ‘ hayırlı olsun’ dedi.

Başbakan  Hüseyin Özgürgün de hükümet olarak gençler için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, gençlerin de toprağına sahip çıkmasının önemini vurguladı.

Özgürgün gençlerin toprağına sahip çıkmasına büyük önem verdiklerini yineleyerek, devletin de  gençlere el uzatmasının, gelecek adına atılmış en önemli adımlardan biri olduğunu kaydetti.

Hüseyin Özgürgün bu çalışmaların çok önceden başladığını ve o zaman gündemde seçim olmadığını, vurguladı ve gençlere yönelik çalışmalarının bundan sonrada devam edeceğini dile getirdi.

Törende konuşmaların ardından hak sahiplerine belgeleri takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.