1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 100 bin TL’lik şahsi kefalet imzaladı
100 bin TL’lik şahsi kefalet imzaladı

100 bin TL’lik şahsi kefalet imzaladı

Zeytinlik’te, komşusu Tolga Gürsoy’u, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçakla kaşından yaralayan Gülçin Yılmaz, ilerde yargılanmak üzere serbest kaldı.

A+A-

Elmas TOKAY

Zeytinlik’te bir apartmanda yaşayanlar arasında geçtiğimiz gün çıkan kavgada, komşusu Tolga Gürsoy’u, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçakla kaşından yaralayan Gülçin Yılmaz’la ilgili soruşturma tamamlandı. Yılmaz, dün mahkemeye çıkarıldı ve ilerde yargılanmak üzere, yurt dışına çıkışı yasaklanıp teminatla serbest kaldı.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, Girne Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube’de görev yapan polis memuru Kader Çamlıbelli, yeminli şahadet verdi.

Zanlı Gülçin Yılmaz’ın, “yaralama”, “kavga”, “rahatsızlık” ve “kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından methaldar olduğunu belirten Çamlıbelli, Zeytinlik’te, 27 Ekim 2017 tarihinde, saat 14.30 sıralarında, zanlı Gülçin Yılmaz’ın, kendisine sosyal medya hesabı üzerinden küfürlü mesaj gönderdiği gerekçesi ile komşusu Tolga Gürsoy ile kavga ettiğini ifade etti. Çamlıbelli, zanlı Yılmaz’ın, Tolga Gürsoy’u, tasarrufundaki ağız uzunluğu 17 cm, toplam uzunluğu 30 cm olan bıçak ile kaşından yaraladığını kaydetti.

Soruşturma tamamlandı

Meseleyle ilgili soruşturmanın tamamlandığına dikkat çeken Çamlıbelli, zanlının, davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, sunulan şahadeti değerlendirerek, zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayıp, en yakın polis karakoluna haftada 3 kez ispat-ı vücut yapmasına emir verdi. Ayrıca, zanlı lehine, KKTC vatandaşı bir kişinin, 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve zanlının 100 bin TL’lik şahsi kefalet imzalaması karşılığında serbest kalmasına emir verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.