1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. 15. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali devam ediyor
15. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali devam ediyor

15. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali devam ediyor

15. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali kapsamında perşembe akşamı Ennio Morricone Film Müzikleri Konseri yer alacak.

A+A-

uluslarasi-muzik-festivali-kktc.jpg

Oskay Hoca yönetimindeki Lefkoşa Belediye Orkestrası’ nın sahne alacağı bu konser geçtiğimiz aylarda kaybedilen KKTC kültür – sanat değeri Hakan Çakmak’ a ithaf edilecek.

Festival 20 Ekim Cuma akşamı Nemeth Quartet & Gökhan Aybulus Konseri ile devam edecek.

Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği organizasyonunda ve Turizm ve Çevre Bakanlığı işbirliğinde, TC Lefkoşa Büyükelçiliği, KKTC Dışişleri Bakanlığı, Kültür Dairesi Müdürlüğü, Kuzey Kıbrıs Turkcell, Rocks Hotel, Deniz Plaza ve Bellapais Gardens’ ın katkılarıyla gerçekleştirilen ve 4 Ekim’de başlayan festival 4 Kasım’a kader sürecek.

Tüm Konserler Bellapais’ te yer alacak ve saat 20.30’ da başlayacak. Konserlere giriş  40 TL den biletli olacak; Deniz Plazalar, Dome Hotel, Bellapais Giriş, Kybele, BellapaisGardens ve Konser Girişinden temin edilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.