1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 15 yılda bir arpa boyu yol alamadı
15 yılda bir arpa boyu yol alamadı

15 yılda bir arpa boyu yol alamadı

Hüseyin Tufancı isimli vatandaş, yıllar önce çalıştığı iş yerinin yatırımlarını yapmaması sonucu sigortalardan emekli olmak ve İhtiyat Sandığı Dairesi’ndeki parasını almak için yaklaşık 15 yıldır mücadele verdiğini ifade etti

A+A-

Yeni Bakış’a yaşadığı süreci anlatan Hüseyin Tufancı, yıllardır İhtiyat Sandığı Dairesi’ne gidip geldiğini, parasının tümünü hala alamadığını ifade etti

Hüseyin Tufancı isimli vatandaş, yıllar önce çalıştığı iş yerinin yatırımlarını yapmaması sonucu İhtiyat Sandığı’ndaki parasını almak için yaklaşık 15 yıldır mücadele verdiğini ifade ederek, ülkede işlemlerin çok ağır yürüdüğünü, İhtiyat Sandığı’nın söz konusu şirkete açtığı dava sonunda hakkı olan miktarın neredeyse yarısını aldığını belirtti. Yeni Bakış’a yaşadığı süreci anlatan Hüseyin Tufancı, yıllardır İhtiyat Sandığı Dairesi’ne gidip geldiğini, parasının tümünü hala alamadığını ifade etti. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.