1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 2 alkollü sürücü 2 kaza!
2 alkollü sürücü 2 kaza!

2 alkollü sürücü 2 kaza!

Ders almıyoruz:

A+A-

Lefkoşa - Mağusa anayolu Dağyolu Çemberi ile Lefkoşa’da Osman Örek Caddesi’nde meydana gelen 2 ayrı kazada sürücülerden biri 92 diğeri 80 promil alkollü çıktı.

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgiye göre ilk kaza, bu sabah saat 00:05’te meydana geldi.

69 yaşındaki sürücü Ümit Alkan, yönetiminde bulundurduğu JD 486 plakalı salon araç ile nefesinde 92 promil alkol tesiri altında Lefkoşa - Mağusa anayolu üzerinde seyrettiği sırada Dağyolu Çemberine geldiğinde tamamen kendi dikkatsizliği ve ihmalkarlığı sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek aracının ön kısmı ile çember üzerindeki bulunan kaldırıma çarptıktan sonra çemberin sol kenarında durdu.

İkinci kaza ise bu kez saat 00.35'te Lefkoşa’da Osman Örek Caddesi’nde meydana geldi.

80 promil alkol tesiri altında direksiyon başına geçen 18 yaşındaki sürücü Çağrı Muhammed Kara, yönetimindeki JD 366 plakalı araç ile seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sol şeridine geçmesi sonucu o esnada sol şerit içerisinde aynı istikamete doğru seyreden başka bir araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan JD 366 plakalı araç, orta refüj içerisinde bulunan Karayolları dairesine ait çelik bariyerlere sağ yan kısmıyla çarptıktan sonra yine yolun sol kısmına doğru savrularak sol ön kısmıyla kaldırım taşına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan olmadı. Polis, her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.