1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 2 otomobil çarpıştı, 8 araç hasar gördü
2 otomobil çarpıştı, 8 araç hasar gördü

2 otomobil çarpıştı, 8 araç hasar gördü

Girne-Lefkoşa anayolu Ciklos mevkiinde peş peşe meydana gelen ilginç kazalar trafiği felç etti

A+A-

Mehmet KARA

Girne-Lefkoşa anayolu Ciklos mevkiinde, dün akşam saatlerinde meydana gelen dört ayrı kazada sekiz araç ciddi hasar gördü.

Peş peşe meydana gelen kazalar nedeniyle trafik adeta felç oldu. Kazalar sonrası anayolda trafik akışı durdu.

Girne’den Lefkoşa istikametine doğru uzun araç kuyruğu oluştu. Araçların ciddi hasar gördüğü kazalarda bir kişinin hafif yaralandığı bildirildi.

Kazaların ilkinde bir otomobil, önünde giden başka bir otomobile çarptı. Bu kazayı gören bir sürücü yavaşlayınca, arkadan gelen araç yavaşlayan bu araca çarptı. Aynı şekilde kaza nedeniyle yavaşlayan iki ayrı araca da arkalarındaki araçlar çarpınca, iki aracın kaza yaptığı bölgede yaklaşık 300 metre içinde üç ayrı kaza daha meydana gelmiş oldu.

Kazalı araçlar tek tek kaldırıldı

Trafikte dakikalarca mahsur kalan sürücüler, yaşananlara isyan etti.

İhbar üzerine Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube ekipleri, kısa sürede kaza mahalline giderek inceleme yaptı. Polis, kazalı araçların bir an önce kaldırılıp trafiğin yeniden normal seyrine dönmesi için uzun uğraş verdi.

Bir saati aşkın sıkışan trafik, kazalı araçların çekicilerle tek tek kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.