1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 3 ayrı trafik kazası, 3 sürücüde alkollü çıktı
3 ayrı trafik kazası, 3 sürücüde alkollü çıktı

3 ayrı trafik kazası, 3 sürücüde alkollü çıktı

Lefkoşa-Gazimağusa ana yolu, Gönyeli ve Girne’de dün meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında şans eseri yaralanan olmazken, alkollü sürücüler tutuklandı.

A+A-

Lefkoşa-Gazimağusa ana yolu, Gönyeli ve Girne’de dün meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında şans eseri yaralanan olmazken, alkollü sürücüler tutuklandı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücü kamyona çarptı

Polisten verilen bilgiye göre, Lefkoşa-Gazimağusa ana yolu üzerinde dün saat 09.30 sıralarında Zeki KARAHANOĞLU (E-27) 227 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki UP 743 plakalı araç ile Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada Hala Sultan Camii önlerine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıkmış ve orta refüjün üzerinden karşı şeride geçerek, o esnada karşı istikametten gelmekte olan Mustafa OKDUMAN (E-63) yönetimindeki DC 804 plakalı kamyon aracın ön kısmına çarptı. Çarpmanın etkisiyle UP 743 plakalı araç savrularak, sol arka kısmı ile çelik bariyerlere de çarotı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. UP 743 plakalı araç sürücüsü Zeki KARAHANOĞLU tutuklandı.

Alkollü sürücü park halindeki araca çarptı

Gönyeli’de Egemen sokak üzerinde saat 16.00 sıralarında Resul SOLAK (E-40) 309 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki NB 421 plakalı araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında park halinde bulunan UP 838 plakalı aracın sağ arka kısmına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. NB 421 plakalı araç sürücüsü Resul SOLAK tutuklandı.

Hem ehliyetsiz hem de alkollü…

Girne’de Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde saat 18.00 sıralarında  Ali GÖKKAYA (E-22) sürüş ehliyetsiz ve 193 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki VL 417 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden ve önündeki araçların durması sonucu durmak zorunda kalan Niyazi SERTEL (E-41) yönetimindeki UL 389 plakalı salon aracın arka kısmına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. VL 417 plakalı araç sürücüsü Ali GÖKKAYA tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.