1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 3.Erhun Erkmen Masterler Anı Tunuvası tamamlandı
3.Erhun Erkmen Masterler Anı Tunuvası tamamlandı

3.Erhun Erkmen Masterler Anı Tunuvası tamamlandı

Efsane masterleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Erhun Erkmen masterler anı futbol turnuvasında oynanan karşılaşmalarla lig tamamlandı.

A+A-

Efsane masterleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Erhun Erkmen masterler anı futbol turnuvasında oynanan karşılaşmalarla lig tamamlandı. 3.Erhun Erkmen masterler anı futbol turnuvasına Efsane masterleri, Tuzla masterleri, Kartal masterleri, Ortaköy masterleri, Marmara masterleri olmak üzere 5 takım mücadele ettiği ve tek devreli lig usulüne göre oynanan anı futbol turnuvasında Marmara masterleri gol averajı ile şampiyon oldu.  

4.Maçlar

Ortaköy stadında oynanan 3.Erhun Erkmen masterler anı futbol turnuvası dördüncü ve son karşılaşmalarda Efsane masterleri, Marmara masterleri’ni 4-3, Kartal masterleri, Ortaköy masterleri’ni 3-0 mağlup ederken Tuzla masterleri haftayı bay geçti. 3.Erhun Erkmen masterler anı turnuvasında Marmara masterleri gol averajı ile şampiyon oldu. Anı turnuvasında Marmara masterlerinden Osman Demirel 7 golle gol kralı olurken, Efsane masterleri futbolcusu Alpay Aktaşlı en centilmen futbolcu, Tuzla masterleri de en centilmen takım olarak turnuvaı tamamladı.     

Ödül Töreni

3.Erhun Erkmen masterler anı futbol turnuvasında ligin tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara, gol kralı, en centilmen futbolcu ve en centilmen takıma kupaları merhum Erhun Erkmen’in kızı Sevim Mery Erkmen tarafından verildi.

3.Erhun Erkmen masterler anı futbol turnuvası gol krallığı.

7 Gol Osman Demirel (Marmara masterleri)

6 Gol İbrahim Sakallı (Efsane masterleri)

5 Gol Erdoğan Nalbant (Marmara masterleri)

En Centilmen Futbolcu : Alpay Aktaşlı (Efsane masterleri)

En Centilmen Takım : (Tuzla masterleri)

3.Erhun Erkmen masterler anı futbol turnuvası sıralama.

1.Marmara masterleri

2.Ortaköy masterleri

3.Efsane masterleri

4.Kartal masterleri

5.Tuzla masterleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.