1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 4 bin lirayla yırttı
4 bin lirayla yırttı

4 bin lirayla yırttı

Lefkoşa’da “Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan zanlı Arsalan Khalid, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

A+A-

Lefkoşa’da “Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan zanlı Arsalan Khalid, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve teminatla serbest bırakıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Mehmet Sevinç olayla ilgili bulguları aktardı. Sevinç, 4 Aralık’ta saat 14.20’de Narkotik ekibinin Ortaköy’de zanlının ikametgahının önünde belirlendiğini ve tasarrufunda toplam tütünle karışık 1 gram 656 mg ağırlığında sentetic cannabionid türü olan elle sarılı sarma sigara bulunarak emare alındığını kaydetti.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.