1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. 4. Geleneksel Verigo Festivali bu hafta sonu…
4. Geleneksel Verigo Festivali bu hafta sonu…

4. Geleneksel Verigo Festivali bu hafta sonu…

Yeşilırmak Yedidalga Üreticiler Birliği tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Verigo Festivali bu hafta sonu gerçekleşecek.

A+A-

Birlik’ten yapılan yazılı açıklamada, Lefke Belediyesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Yedidalga ve Yeşilırmak muhtarlıklarının işbirliğinde Yedidalga’da düzenlenen 4. Geleneksel Verigo Festivali kapsamındaki 4. Verigo Amatör Ses Yarışmasına kayıtların başladığı ifade edilerek,  yarışmada birinci gelene 300TL, ikinci gelene 200TL ve üçüncü gelene 100TL verileceği kaydedildi.

7 Ekim’deki yarışmanın katılımcılarının isim soy isim, tel no, ikamet ettikleri yeri, Muharrem Cemoğlu’na ait 0533 868 6960 numaralı telefona  mesaj olarak atmaları gerektiği belirtilen açıklamada, yarışmada yaş sınırı olmadığı,  yarışmacının kendi seçtiği şarkının kareokesini önceden bildirmesi gerektiği belirtildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.