1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 4 kişi ölümden döndü
4 kişi ölümden döndü

4 kişi ölümden döndü

Yoldan çıkan araç, toprak sete çarpıp takla atarak tavanının üzerinde durdu

A+A-

Yeşilköy – Yenierenköy arasında cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında 4 kişi ölümden döndü. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç, yoldan çıkarak toprak sete çarptı ve takla atarak tavanının üzerinde durdu. Araçta bulunan ikisi çocuk 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Elde edinilen bilgilere göre saat 13.30 sıralarında Songül Yıldırım (K-53), yönetimindeki RS 257 plakalı aracıyla Yeşilköy istikametinden Yenierenköy istikametine seyrettiği sırada Yeşilköy deresi yakınlarında aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç yolun solundan çıkarak toprak sete çarptı ve bir takla atıp tavanının üzerinde durdu.
Kaza sonucu, araç sürücüsü Songül Yıldırım ve araçta yolcu olarak bulunan Elife Zeytin (K-50), Deniz Yıldırım (14) ve Songül Akti (8) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar önce Yenierenköy Sağlık Merkezi’ne ardından da Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.