
5 paket sigara için dükkan açtılar
Lefkoşa’da 12 Kasım tarihinde bir markete girerek sigara çalmakla suçlanan Yusuf Ayter, yakalanarak mahkemeye çıkarılırken suç ortakları kayıplara karıştı
Lefkoşa’da 2’inci Selim Caddesi üzerinde faaliyet gösteren ve Zeliha Şaşkara’nın işletmeciliğini yaptığı Ronya Market isimli markete beraberinde bulunan ancak halen daha tespit edilemeyen kişilerle hırsızlık yapan ve 4 gün sonra tutuklanan Yusuf Ayter, dün mahkemeye çıkarıldı.
Yargıç Cenkay İnan, soruşturmanın yürütülebilmesi için zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
Lefkoşa Adli Şube’de görevli polis memuru Ali Aydoğanlı olayla ilgili bulguları aktardı.
Aydoğanlı, 12 Kasım 2018 tarihinde Lefkoşa’da 2’inci Selim Caddesi’nde faaliyet gösteren ve Zeliha Şaşkara’nın işletmeciliğini yaptığı Ronya Market’ten beraberinde bulunan ancak halen daha tespit edilemeyen bir kişi ile giderek marketin giriş kapısının alt camını kasten ve kanunsuz bir şekilde elindeki tekerlek anahtarı ile kırıp içeriye girdikten sonra 5 paket alarak çıktıklarını anlattı.




fdfd.gif)


HABERE YORUM KAT