1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. 6.Tatlısu Ot Kültür Festivali 6 Mart Pazar günü yapılıyor
6.Tatlısu Ot Kültür Festivali 6 Mart Pazar günü yapılıyor

6.Tatlısu Ot Kültür Festivali 6 Mart Pazar günü yapılıyor

Tatlısu Belediyesi'nin düzenleyeceği ve sunuculuğunu Pembe Düzova’nın yapacağı festival yine Final Organizasyon işbirliği ile gerçekleşecek.

A+A-

Tatlısu belediyesinin düzenleyeceği ve sunuculuğunu Pembe Düzova’nın yapacağı festival yine Final Organizasyon işbirliği ile gerçekleşecek. 3 Mart Perşembe (bugün) yapılan basın toplantısında Belediye Başkanı Hayri Orçan Zambak Tatil Köyünde festival hakkında bilgi verdi. Başkan Orçan Festivalin sloganını "Doğaya Dönüş" olduğunu söyledi. Festivalde kusursuz organizasyon gerçekleştiren Final Organizasyon Direktörü Yıltan Tozakı'ya ayrıca teşekkür etti.

Final Organizasyon direktörü Yıltan Tozakı ise festivalde birçok yeniliğin halkımızı beklediğini ifade etti. Festival saat 10'da başlayıp akşamın ilk saatlerine kadar sürecek. Kıbrıs kültürü ağırlıklı çeşitli stantların yanı sıra festivalde gün boyunca halk dansları, bando ekibi, uzun adamlar, canlı heykeller, dans, jonglör, kukla ve illüzyon gösterileri, Mustafa Tozakı kalemi ile ücretsiz karikatür ve portre çizimi gün boyunca yer alacak.

TÜRKİYE'DEN OGÜN SANLISOY

Konser programında ise Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Ogün Sanlısoy, Kıbrıslı gruplarımızdan Gancelli ile birlikte sahne alacak.

Grup Otantik ve Rock alaturka Değirmenlik belediye orkestrası da festivalde sahne alacaklar arasında olacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.