1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Abdülkadir Parmak Alaves'e gitmek istiyor
Abdülkadir Parmak Alaves'e gitmek istiyor

Abdülkadir Parmak Alaves'e gitmek istiyor

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Abdülkadir Parmak, La Liga ekiplerinden Alaves'in teklifine sıcak bakıyor. La Liga'da oynamak isteyen 25 yaşındaki oyuncu Avrupa'da forma giyme isteğini yönetime iletti.

A+A-

İspanya La Liga ekibi Alaves’in, Trabzonspor altyapısında yetişen Abdulkadir Parmak için harekete geçtiği iddia edildi.

Badou Ndiaye transferi sonrasında takımdaki forma şansı azalan 25 yaşındaki oyuncunun da Avrupa’ya gitmek adına Alaves’ten gelebilecek olası teklife sıcak baktığı öne sürüldü.

    Başarılı oyuncu bu sezon 27 maça çıkarken, 2 kez ağları sarstı ve 2 de asist yaptı.

    Abdülkadir Parmak, Haçka Spor altyapısından Trabzonspor U18'e transfer olmuş, daha sonra 1461 Trabzonspor'da gösterdiği performansla Trabzonspor A Takımı'na kadar yükselmişti.

     

       

       

      Altınordu, Ümraniye, Adana Demirspor gibi takımlarda kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki orta saha, 2018'den beri kadroda şans buluyordu.

      Trabzonspor, devre arasında orta sahaya takviye yaptıktan sonra kadroda yer bulma ihtimali azalan Parmak, Avrupa'da oynama hayalini gerçekleştirmek istiyor.

      HABERE YORUM KAT

      UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.