1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Afreh’e 20 yıl hapis
Afreh’e 20 yıl hapis

Afreh’e 20 yıl hapis

Alsancak bölgesinde Mohamed Jumma Salem Attroug’ın bıçaklanarak öldürülmesi olayı ile ilgili yargılanan Maxim Hamed Mohammad Al-Ja Afreh hakkındaki dava, dün karara bağlandı.

A+A-

Girne’de bir eğlence mekânında arkadaşları ile eğlenen Mohamed Jumma Salem Attroug’ın grubu ile aynı mekânda bulunan Maxim Hamed Mohammad Al-Ja Afreh’in arkadaş grubu arasında kız meselesi yüzünden kavga çıktığı belirtildi. Çıkan kavgada sanık ile bir şahsın karşılıklı birbirini darp ettiği, akabinde mekândan çıkarıldıkları açıklandı. Eğlence yerinden çıkarılan sanığın arkadaşlarının, kavga ettikleri grubu takip etmek istedikleri, sanığın da bu talebe uyduğu kaydedildi.

Yapılan takip sonucu Alsancak’ta cinayetin işlendiği adrese gidildiği, çıkan kavgada sanığın Attroug’u biri öldürücü altı bıçak darbesi ile karın kısmından yaraladığı belirtildi. Olayın ardından sanığın kaçtığı, elindeki bıçağı ise olay mahalline yakın bir yerde çimenlerin arasına attığı ifade edildi. Polisin yaptığı hızlı soruşturma sonucu sanığın Ercan Havaalanı’nda muhaceret işlemlerini yaptırıp çıkış yapmak için beklerken gözaltına alındığı belirtildi. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.