1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ahmet Bulut'tan Dorukhan Toköz ve Fenerbahçe açıklaması!
Ahmet Bulut'tan Dorukhan Toköz ve Fenerbahçe açıklaması!

Ahmet Bulut'tan Dorukhan Toköz ve Fenerbahçe açıklaması!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Beşiktaşlı Dorukhan Toköz ile ilgilendiği ve Emre Belözoğlu'nun milli futbolcuyu Sarı Lacivertli ekipte görmek istediği iddia edilmişti. Dorukhan'ın menajeri Ahmet Bul

A+A-

Beşiktaş'ın Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz’ün, 2021 yılında sona erecek kontratı, tartışma konusu olmuştu. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin milli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği iddia edilmiş ve Emre Belözoğlu'nun bu transferde ısrarcı olduğu iddia edilmişti. Dorukhan'ın yeni menajeri Ahmet Bulut bu iddiayı reddetti. Bulut, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, "Böyle bir şey yok. Dorukhan'ın 1 sene daha sözleşmesi var. Beşiktaş'ta kalıyor. Sözleşmesinde iyileştirme meselesini, salgın nedeniyle henüz görüşmedik" dedi.

Daha önce transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ile 24 yaşındaki oyuncunun menajeri Necdet Ergezen arasında yaşananlar basına yansımış ve Torunoğulları ‘böyle bir menajeri tanımıyorum’ ifadelerini kullanmıştı.

Sergen Yalçın’ın, Dorukhan’ı takımda tutmak istediği biliniyor

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında görüşmeler tıkanma noktasına gelmişti ancak Dorukhan’ın menajer değişikliği yaptığı ve Ahmet Bulut ile anlaştığı öğrenilmişti. Beşiktaş’ta hem yönetimin hem de teknik direktör Sergen Yalçın’ın, Dorukhan’ı takımda tutmak istediği biliniyor. Yıllık 350 bin euro kazanan 24 yaşındaki futbolcunun maaşında iyileştirilme yapılarak, sözleşmesinin uzatılması bekleniyor. Dorukhan’ın da Beşiktaş’ta kendini göstererek Avrupa’da forma giymek istediği gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.