1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Akgün sözleşmesini feshetti
Akgün sözleşmesini feshetti

Akgün sözleşmesini feshetti

Galatasaray'ın genç yıldız Yunus Akgün, menajeriyle yaptığı anlaşmayı sürpriz bir şekilde feshetti.

A+A-

Ocak ayı transfer döneminde Anderlecht'e transferi son anda iptal olan Yunus Akgün, menajeriyle olan anlaşmasını feshetti.

Galatasaray ve Anderlecht, oyuncunun transferi konusunda 3.5 milyon euro ve bir sonraki satışından yüzde 30 pay karşılığında anlaşmaya varmıştı. Ancak Yunus Akgün'ün menajeri Mike Stevic, 1 milyon euro komisyon talebinde bulununca transfer rafa kalktı.

Bu gelişmenin ardından genç isim Stevic ile yollarını ayırdı. Yunus Akgün, temsilciliği için menajer Hasan Anıl Eken ile anlaştı.

Yunus, Galatasaray'ın kupada Boluspor'u farklı yendiği maçta hat-trick yapmıştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.