1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Akşener’i duygulandıran anlar: Siyasette kalıcı olmamı ona borçluyum
Akşener’i duygulandıran anlar: Siyasette kalıcı olmamı ona borçluyum

Akşener’i duygulandıran anlar: Siyasette kalıcı olmamı ona borçluyum

İYİ Parti lideri Meral Akşener, bugün İzmir’de CHP’li Çiğli Belediyesi tarafından yapılan ve merhum ağabeyi Nihat Gürer’in adı verilen parkın açılışını yaptı. Duygusal anlar yaşayan Akşener, “Siyasette kalıcı olmamı ona borçluyum ahlaklı, vicdanlı, net bi

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, üç yıl önce vefat eden ağabeyi Nihat Gürer'in adının verildiği parkın açılışını yaptı.

İzmir'de CHP'li Çiğli Belediyesi tarafından yapılan isim olarak ise Akşener'in rahmetli abisi Nihat Gürer'in adı verilen parkın açılışını yaptığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

“AĞABEYİM İYİ, VİCDANLI BİR İNSANDI”

Açılışın ardından konuşma yapan Akşener şu ifadeleri kullandı:

*Çok güzel bir sürprizle karşılaştım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Biz 4 kardeşiz Rumeli göçmeni bir ailenin kızım ben. Babam dedemin tek oğluydu, abim de babamın tek oğluydu.

*Ağabeyim iyi, vicdanlı bir insandı dolayısıyla çocukların eğlenebileceği oynayabileceği bir yere isminin verilmesini ömür boyu unutmayacağım.

*Emeği geçen herkese en derin şekilde teşekkürlerimi sunuyorum. Siyasette kalıcı olmamı ona borçluyum ahlaklı, vicdanlı, net bir adamdı onun için inşallah bu parkta şu resmiyle parkta oynayan çocukları gözetir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.