1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Alara yeniden çeyrek finalde
Alara yeniden çeyrek finalde

Alara yeniden çeyrek finalde

Kız Milli Sporcumuz Alara Ghaffari 2022 Avrupa Gençler Şampiyonasında önceki gün kazandığı Gümüş Madalyanın ardından başlayan 8 Top Disiplininde de Çeyrek Finale kalmayı başardı.

A+A-

Kız Milli Sporcumuz Alara Ghaffari 2022 Avrupa Gençler Şampiyonasında önceki gün kazandığı Gümüş Madalyanın ardından başlayan 8 Top Disiplininde de Çeyrek Finale kalmayı başardı. Alara bu gün saat 14:00 te önceki gün galip geldiği Avusturya’dan Lena Primus ile madalya maçına çıkacak. Kazanması halinde Yarı Final 16:00 da ve Final karşılaşması da 19:30 da oynanacak.

Gençlerimiz Slovenya’yı 2-1 Yendi

Genç Milli Takımımız Takımsal karşılaşmalarından ilkini önceki gün Türkiye ile yapmış ve karşılaşmayı 3-0 kazanmıştı. Ardından Ukrayna Genç Milli Takımı’na 0-2 kaybeden Genç Milli Takımımız dün saat 18:00 de Slovenya karşılaştı. Slovenya Genç Milli Takımı’nı 2-0 yenerek Çeyrek Finale yükselen Genç Milli Takımımızda Efe Özkutaylı, Salih Boztuna ve Mehmet a. Öngören yer alıyor. Çeyrek Final karşılaşması için Almanya ile eşleşen Genç Millilerimiz Salı gün saat 17:00 de Almanya Genç Milli Takımı ile madalya için oynayacak.

27 ülkenin Genç Milli Takımlarının katılımı ile Bulgaristan’ın Petrich kentinde devam eden 2022 Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası 3 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Şampiyona’da bu gün 8 Top Disiplini final grubu karşılaşmaları yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.