1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Albayrak’la telefonla bile görüşemedim”
“Albayrak’la telefonla bile görüşemedim”

“Albayrak’la telefonla bile görüşemedim”

Denktaş, Erdoğan’la belediye başkanlığı döneminde çok sıcak ilişkileri olduğunu ancak daha sonraları bu yakınlığı hissedemediğini ifade etti.

A+A-

Denktaş, Türkiye ile bir sıkıntının söz konusu olmadığına vurgu yaptı ve bu yönde bir düşüncenin olmasına inanmak dahi istemediğini dile getirdi.  Denktaş, AK Parti ile de arasında bir sorun olmayacağına işaret ederek, “Halk iradesi ile başa gelen AK Parti ile bir sorunum olamaz, saygı duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile belediye başkanlığı döneminde çok sıcak ilişkilerinin söz konusu olduğunu da anlatan Denktaş, daha sonraları bu yakınlığı hissedemediğini ifade etti.

“ALBAYRAK’LA TELEFONLA BİLE GÖRÜŞEMEDİM”

Bakan olduktan sonra Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile telefonda dahi görüşemediğini de anlatan Serdar Denktaş, hem Erdoğan ile hem de Albayrak ile eski yakınlığın ve siyasi yoğunluğun neden bu hale geldiği hakkında ise bir fikri olmadığını ifade ederek, “İnanın bilmiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum