1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ali Çerkez’in anısına Murat Göztaş’a ödül 
Ali Çerkez’in anısına Murat Göztaş’a ödül 

Ali Çerkez’in anısına Murat Göztaş’a ödül 

Güreşseverler Derneği, ülkemiz güreşinin sembol ismi Ali Çerkez’in anısına, Büyükkonuk antrenörü ve güreşçisi Murat Göztaş’ı ödüllendirme kararı ald

A+A-

Güreşseverler Derneği, ülkemiz güreşinin sembol ismi Ali Çerkez’in anısına, Büyükkonuk antrenörü ve güreşçisi Murat Göztaş’ı ödüllendirme kararı aldı. Dernekten yapılan açıklamada, ödül programının ilerleyen günlerde belirleneceği bildirildi. 

Güreşseverler Derneği Başkanı Doç.Dr. Rifat Reşatoğlu’nun basın duyurusu şöyle: 

“2 Temmuz güreş camiası adına üzücü bir gün olarak tarihe geçmiştir. Güreşimizin sembol isimlerinden ve KKTC Güreş Federasyonu’nun kurucularından Ali Çerkez’i 2 Temmuz 2005 tarihinde kaybetmiştik. Geçen yıl da yine 2 Temmuz’da KKTC Güreş Federasyonu’nun temel taşlarından Mertdoğan Soyalan aramızdan ayrıldı. Her iki güreş adamını rahmetle anar sevenlerine sabırlar dileriz. 

Derneğimiz yönetim kurulu, bu yıldan itibaren Ali Çerkez Güreş Teşvik Ödülü adıyla ödül verme kararı aldı. Derneğimizin Ödüllendirme Yönetmeliği’ne uygun olarak bu ödüle, Büyükkonuk ve çevresinde güreşin gelişmesine eğitici, güreşçi ve yönetici olarak önemli katkıda bulunan Murat Göztaş’ı layık gördük. Ödül töreni, önümüzdeki günlerde belirlenecek program çerçevesinde yapılacaktır.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.