1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ali Koç'tan 30'da sıfır! Fenerbahçe'de teknik direktör krizi
Ali Koç'tan 30'da sıfır! Fenerbahçe'de teknik direktör krizi

Ali Koç'tan 30'da sıfır! Fenerbahçe'de teknik direktör krizi

Yeni sezon öncesi Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları sürüyor. Başkan Ali Koç yeni hoca konusunda haziran sonunu işaret etmiş, hatta 28 Haziran Pazartesi günü resmi açıklamayı yapacaklarını söylemişti. Ancak temmu

A+A-

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları dün Can Bartu Tesisleri'nde yapılan çalışma ile başladı. Çalışmada takımın başında Volkan Demirel, Zeki Göle ve Fatih Yıldız yer aldı.Emre Belözoğlu ile sezon bitimi sonrası yolların ayrılmasının ardından hoca arayışlarına başlayan sarı-lacivertli ekip henüz istediği sonucu elde edemedi. Son günlerde taraftarlar Başkan Ali Koç ve yönetimini hoca konusunda eleştiri yağmuruna tuttu.

"PAZARTESİ AÇIKLAYACAĞIZ" DEMİŞTİ
Başkan Ali Koç, hafta sonu yapılan seçimli kongre öncesi yaptığı açıklamada seçim sonrası pazartesi günü yeni hocanın açıklanacağını duyurmuştu.

Daha sonrasında kulüpten yapılan açıklamada ise "İmza aşamasına gelinmiş olsa da sözleşme süreci nihayete ermedi" denildi.

İşte o açıklama:
Bugün açıklamayı planladığımız teknik direktörümüz ile imza aşamasına gelinmiş olmasına rağmen sözleşme süreci nihayete ermemiştir. Sözleşme sürecinin nihayete ermesiyle birlikte yeni teknik direktörümüz birkaç gün içinde camiamız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Takvim'de yer alan habere göre; yaşanan bu gelişmeler taraftarı isyan etme noktasına getirdi. Sarı-lacivertliler Ali Koç'u topa tutarken, sezona hazırlık çalışmaları başlamasına rağmen hocanın belli olmaması nedeniyle önümüzdeki sezonun da kaybedileceğini savundu.

İşte Fenerbahçe ile adı geçen hocalar

Marcelo Bielsa

Paulo Fonseca

Nuno Espirito Santo

Nenad Bjelica

Marco Silva

Rafael Benitez

Bernd Schuster

Andre Villas-Boas

Ralf Rangnick

Bruno Labbadia

Joachim Löw

Luis Castro

Christoph Daum

Lucien Favre

Zlatko Dalic

Igor Angelovski

Slaven Bilic

Sergio Conceicao

Roger Schmidt

Sergei Rebrov

Laurent Blanc

Claudio Ranieri

Vladimir Petkovic

Paulo Sousa

Abel Ferreira

Patrick Vieira

Andrea Pirlo

Walter Mazzarri

Sergen Yalçın

Zeljko Buvac

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.