1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Alkollü sürücü yayaya çarptı!
Alkollü sürücü yayaya çarptı!

Alkollü sürücü yayaya çarptı!

Bugün sabah saat 05.00 sıralarında, Gazimağusa'da İsmet Inönü Bulvarı üzerinde, bir sürücü yolun solundan yürüyen yayaya çarptı.

A+A-

Bugün sabah saat 05.00 sıralarında, Gazimağusa'da İsmet Inönü Bulvarı üzerinde, Kadir Can Çolakoğlu (E-27), 111 promil alkollü içki tesiri altında iken, yönetimindeki 17 RL 544 plakalı araç ile Yeniboğaziçi istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada o esnada yolun solundan şehir merkezine doğru yaya olarak yürümekte an Mehmet Ökmen (E-47)'ye çarpmıştır.

Kaza sonucu yaralanan yaya Mehmet Ökmen kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde her iki ayağında ve belinde kırık teşhisi ile müşahede altına alınmıştır. Kaza sonrası olay yerinden kaçan araç sürücüsü tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.