1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Alkollü sürücüler tutuklandı
Alkollü sürücüler tutuklandı

Alkollü sürücüler tutuklandı

Gazimağusa ve İskele’de alkollü sürücülerin karıştığı iki ayrı kazada yaralanan olmadı, iki kişi tutuklandı.

A+A-

Gazimağusa ve İskele’de alkollü sürücülerin karıştığı iki ayrı kazada yaralanan olmadı, iki kişi tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, dün saat 09.30 sıralarında Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, Alıakbar SAREMI (E-27) 184 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki JE 819 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şeride geçmiş ve o esnada karşı istikametten gelmekte olan Hasan OY (E-56) yönetimindeki RF 968 plakalı panelvan aracın sağ arka yan kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolsüzce yoluna devam eden JE 819 plakalı araç, yolun sağ tarafında park halinde bulunan MD 602 plakalı salon aracın sol yan kısmına ve cadde üzerinde karşı istikametten gelmekte olan İbocan ERCAN (E-24) yönetimindeki VV 350 plakalı salon aracın sağ yan kısmını da çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı.

JE 819 plakalı araç sürücüsü Alıakbar SAREMI tutuklandı.

Alkollü sürücü marketin vitrin camına çarptı

İskele Royal San Süpermarket önünde dün saat 22.00 sıralarında Lıubov ZHUKOVA(K-46) 143 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki HC 537 plakalı araç ile güney istikametine doğru seyrettiği sırada süpermarketin önündeki araç park yerinde duracağı esnada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek söz konusu marketin vitrin camına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Araç sürücüsü Lıubov ZHUKOVA tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.