1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Altan Erkekli: Hayat bizi üzüyor
Altan Erkekli: Hayat bizi üzüyor

Altan Erkekli: Hayat bizi üzüyor

Usta oyuncu Altan Erkekli, tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter'in vefatının kendisini çok üzdüğünü belirterek, "İşimizde yüzümüz gülüyor ama hayat bizi üzüyor" dedi.

A+A-

Afili Aşk ile sevenlerinin karşısına çıkan, usta oyuncu Altan Erkekli geride bıraktığımız gün İstinyePark’da objektiflere yansıdı. Teknoloji mağazasından alışveriş yaptıktan sonra gazetecilerle karşılaşan ve fotoğraf isteklerini kırmayan Altan Erkekli, muhabirler ile kısa süreli sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

‘İDARE ETMEYE ÇALIŞIYORUZ’

Dizisinin çok iyi gittiğini, geri dönüşlerden memnun olduklarını söyleyen Erkekli, “İşimizde yüzümüz gülüyor ama hayat bizi üzüyor. Ustamız, hocamız Yıldız Kenter’i kaybettik. Onun için aslında moralim bozuk, idare etmeye çalışıyoruz” dedi. Kısa süreli sohbetin ardından alışveriş turuna devam eden Altan Erkekli, genç yaşlı hayranlarının da fotoğraf isteklerini kırmadan hatıra fotoğrafı çektirdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.