1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Ankapark, "Wonderland Eurasia" ismiyle kapılarını ziyaretçilerine açtı
Ankapark, "Wonderland Eurasia" ismiyle kapılarını ziyaretçilerine açtı

Ankapark, "Wonderland Eurasia" ismiyle kapılarını ziyaretçilerine açtı

Avrupa'nın en büyük tema parkı olma özelliğini taşıyan Ankapark, "Wonderland Eurasia" ismiyle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 milyon 300 bin metrekarelik alana kurulan tema parka girişlerin 31 Mart akşamına kadar ücretsiz olacağını duyurdu.

Uçan adadan uçan tiyatroya, rüzgar süvarilerinden buz mağarasına kadar birçok eğlence ünitesinin ve 2 milyondan fazla bitki ve ağaç türünün bulunduğu tema parkta girişte alınan 25 liralık ücretin 5 lirası giriş, 20 lirası ise eğlence ünitelerinde kullanılmak üzere kredi olarak yüklenecek.

Wonderland Eurasia için belirlenen giriş ücretleri şöyle:

"Yetişkin-çocuk günlük limitsiz 150 lira, yetişkin-çocuk günlük limitsiz VIP 190 lira, yetişkin-çocuk yıllık limitsiz 950 lira, yetişkin-çocuk yıllık limitsiz VIP bin 250 lira, yetişkin-çocuk VIP tur günlük 750 lira, yetişkin-çocuk (Fast Pass) günlük 50 lira, 0-2 yaş ücretsiz, 4 kişilik aile günlük 80 lira, 5 kişilik aile 94 lira, 6 kişilik aile 100 lira."

Ücretini ödedikten sonra park içinde eğlence ünitelerinden daha fazla yararlanmak isteyen ziyaretçiler, kart dolum noktalarından kartlarına yükleme yapabilecek.

2 bin 117 eğlence ünitesi bulunan parkın yıllık yerli ve yabancı 5 milyon ziyaretçi beklenmekte. Tema parkta, 2 bin 117 eğlence ünitesi, 6 bin 800 kapasiteli açık ve kapalı otopark bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.