1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Anne Hathaway Oğlu için Alkolü Bırakmış!
Anne Hathaway Oğlu için Alkolü Bırakmış!

Anne Hathaway Oğlu için Alkolü Bırakmış!

Anne Hathaway Oğlu için Alkolü Bırakmış!

A+A-

Anne olmak Anne Hathaway için bir dönüm noktasıydı hiç şüphesiz. Çoğu anne gibi o da düzenli ve sağlıklı bir hayata geçiş yaptı. 3 yaşındaki oğlu Jonahtan'a zarar verecek her şeyden itinayla kaçındı ve kaçınmaya devam ediyor. Önce vegan oldu, şimdi de alkölü tamamıyla hayatından çıkardı. "6 buçuk aydır alkol tüketmiyorum. Süreç çok hızlı ve güzel geçiyor. Kendim bile şaşırıyorum" diyor, Hathaway.

18 yıl boyunca alkol kullanmış. Akşamdan kalma olayının ağrılı sendromları sabah güne erken başlamasına ve oğlu ile verimli vakit geçirmesine engel olunca alkole resti çekmiş. "Oğlumla geçirdiğim zaman çok kıymetli. Çok çalışıyor olmam zaten bu zamanı yeterince azaltıyor. Bir de alkolün zamanımızdan çalmasını istemem. Söylemekten nefret ediyorum ama bu bir gerçek. Yaş aldıkça alkol daha çok çarpıyor." 

36 yaşındaki oyuncu oğlu üniversiteye başlayana kadar alkol içmemekte kararlı. Ondan sonra bir şarap bağına yerleşip alkol tüketmediği zamanların acısını çırmak istiyor ama şimdiki zaman için tercihini yapmış, tabii ki de oğlunu seçmiş ve çok mutlu. "Oğlumla dolu dolu geçireceğim sabahları seçtim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.