1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Antalya'da Kazak genç kız 2.5 aydır kayıp
Antalya'da Kazak genç kız 2.5 aydır kayıp

Antalya'da Kazak genç kız 2.5 aydır kayıp

Antalya'da 2,5 aydır kayıp olan Kazakistan uyruklu Araylım Orynbeyeva'nın (21) son görüldüğü ormanlık alanda yapılan aramadan sonuç alınamadı.

A+A-

Kazakistanlı Saltanat Orynbayeva, bir süre önce kızı Araylım ve 2 oğluyla birlikte Antalya’ya yerleşti. 9 Mayıs Cumartesi günü ise eski eşiyle telefonda tartıştı. Anne - babasının tartışmasını duyan Araylım Orynbeyeva, pasaport ve kimliğini almadan evden çıktı.

Kızından bir gün boyunca haber alamayan anne, cep telefonundan da ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri de genç kızı bulmak için çalışma başlattı. Ancak aradan geçen 2,5 aya rağmen Araylım'ın izine rastlanamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.