1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Antalya'da yolda yürüyen kadın böyle taciz edildi
Antalya'da yolda yürüyen kadın böyle taciz edildi

Antalya'da yolda yürüyen kadın böyle taciz edildi

Diyarbakır'da hamile ve üç çocuklu kadına yönelik tacizden sonra Antalya'da da herkesin gözü önünde bir kişi yolda yürüyen kadına saldırıp taciz etti.

A+A-

Antalya'da herkesin gözü önünde bir kişi yolda yürüyen kadına saldırıp taciz etti. Taciz anı bir vatandaş tarafından görüntülenirken, kadın tacizcinin elinden zor kurtuldu.

İHA'nın haberine göre, Antalya Cumhuriyet Caddesi'nde telefonla konuşan bir kadına yönelik taciz anı görüntülere yansıdı.

Görüntülerde, elindeki alkol şişesiyle caddede yürüyen erkek bir şahıs, kadına sarılarak taciz etmeye başlıyor. Tacize uğrayan kadın ise telefonda konuştuğu kişiden yardım istiyor. Genç kadın uzun uğraşın ardından tacizcinin elinden kurtulmayı başarıyor.

"BİR ANDA KADINA SARILIP TACİZ ETMEYE BAŞLADI"

Olay anını kaydeden A.K. ise "Tacize uğrayan kadın sanırım erkek arkadaşı ile telefonda konuşuyordu. Bu sırada kadını takip eden alkollü bir şahıs bir anda kadına sarılıp taciz etmeye başladı. Kadın zorlukla erkeğin elinden kurtuldu. Bu esnada erkek şahıs kadına vurmaya çalıştı" dedi.

HAMİLE KADIN ÇOCUKLARININ YANINDA TACİZ EDİLMİŞTİ

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde de iki çocuğu ile birlikte yürüyen hamile kadın, kendisine arkadan yaklaşan şahsın cinsel saldırısına maruz kaldı. Tacizci, kendisine tepki gösteren mağdur kadına silah çekip, tekme de savurdu. Çevreden geçenler ise olayı izlemekle yetindi. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.