1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Antalya'daki dışişleri bakanları görüşmesinden sonuç alınamadı
Antalya'daki dışişleri bakanları görüşmesinden sonuç alınamadı

Antalya'daki dışişleri bakanları görüşmesinden sonuç alınamadı

Antalya'da düzenlenen üçlü dışişleri bakanları toplantısı sona erdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, masadan herhangi bir sonuçla kalkmadıklarını ancak aynı formatta görüşmelere devam etmek istediklerini belirtti.

A+A-

Türkiye'nin arabuluculuğunda Rusya ile Ukrayna arasında Antalya'da düzenlenen üçlü dışişleri bakanları toplantısı sona erdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba toplantı sonrasında yaptığı açıklamada ateşkes konusunda ilerleme sağlanamadığını belirtti. En sıkıntılı durumun Ukrayna'nın liman kenti Mariupol'de yaşandığını söyleyen Kuleba, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov'un insani koridorlar konusunda bir taahhütte bulunmadığını söyledi. Kuleba Rusya ile aynı formatta tekrar masaya oturmaya hazır olduklarını belirtti. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov da çözüme yönelik her tür girişimi desteklediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.