1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Anthony Davis'in 50 sayısı Lakers'a yetti de arttı bile
Anthony Davis'in 50 sayısı Lakers'a yetti de arttı bile

Anthony Davis'in 50 sayısı Lakers'a yetti de arttı bile

NBA'de geceye damga vuran isim Los Angeles Lakers'ın sezon başında transfer ettiği isimlerden biri olan Anthony Davis'ti. Lakers'ın Minnesota Timberwolves'u142-125 yendiği karşılaşmada maçın en skorer ismi 50 sayıyla Anthıny Davis oldu.

A+A-

Batı Konferansı'nda karşılaşan iki takım Los Angeles Lakers Minnesota Timberwolves'tan gülen taraf Lakers oldu. Los Angeles ekibi, bol sayının atıldığı maçı 142-125 kazandı.

Sezon başında Lakers'ın transfer ettiği iki süper stardan Anthony Davis, 50 sayı, 6 asist, 7 ribanud, 1 blok ve 4 top çalmayla oynadı. Diğer süper yıldız LeBron James ise 32 sayı, 13 asist ve 4 ribauntluk performans gösterdi.

 

    Los Angeles Lakers bu sonuçla galibiyet serisini 4 maça, toplam galibiyet sayısını ise 21'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

    Lakers bu sezon oynadığı 24 maçta sadece 3 mağlubiyet aldı.

    Lakers'ın en yakın takipçisi ise Los Angeles şehrinin diğer takımı ve Lakers'ın ezeli rakibi Clippers. Clippers bu sezon 24 maçta 17 galibiyetle 2. sırada bulunuyor.

    HABERE YORUM KAT

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.