1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Antrenörler derneği yönetimi toplandı
Antrenörler derneği yönetimi toplandı

Antrenörler derneği yönetimi toplandı

Dernek lokalinde Süleyman Göktaş başkanlığında, yönetim kurulu üyelerin katılımı ile yapılan toplantıda tarihlerin belirlenmesi yanı sıra bir dizi kararlar alındı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneğinde futbol sezonunun tamamlanmasına kısa bir süre kala her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu ödü gecesi ile yeni sezon öncesinde her yıl gerçekleştirilen teknik direktör, antrenör ve kaleci antrenör seminerlerin tarihlerinin belirlenmesi ve genel konuları görüşmek üzere yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Dernek lokalinde Süleyman Göktaş başkanlığında, yönetim kurulu üyelerin katılımı ile yapılan toplantıda tarihlerin belirlenmesi yanı sıra bir dizi kararlar alındı.

Ödül Gecesi 22 Mayıs Salı Akşamı

Toplantıda futbol liglerimizde mücadele eden takımlarımızda görev yapan teknik direktör, antrenör ve kaleci antrenörlere yönelik her yıl yapılan geleneksel ödül gecesinin 22 Mayıs 2018 Salı akşamı yapılmasına karar verildi. Dernek lokalinde saat 19:30 da yapılacak olan kokteyl dernek başkanları yanı sıra gazetelerin spor şeflerinin davet edilmesi kararına varıldı.

Seminerler 24-25 Mayıs’ta

Her yıl sezon öncesinde yapılmakta olan antrenör gelişim seminerlerinin 24-25 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılmasına karar verildi. Teknik direktör ve A lisansa sahip teknik adamları katılacağı Antrenör gelişim semineri ilk olarak 24 Mayıs Perşembe günü, B, C, Kaleci antrenörü lisansa sahip antrenörlerin katılacağı ikinci seminer ise 25 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilecek.

Seminer Ücretleri Belirlendi

Seminer ücretlerinin de belirlendiği toplantıda 150 TL seminer kayıt ücreti ile 150 TL yıllık üye aidat toplamı 300 TL alınması karara bağlandı.     

Seminere Katılımcılar Belirlendi

24-25 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak olan Teknik direktör, A, B, C, Kaleci antrenör  lisansa sahip teknik adamları katılacağı Antrenör gelişim seminerine Tamer Tuna, Mehmet Ak, Yücel Uyar katılacağı açıklandı.

Seminere Katılım Zorunlu

Teknik direktör, A, B, C Kaleci antrenör lisans yenileme seminerine ilgili lisans sahibi teknik adamların 2018-2019 futbol sezonunda KT Futbol Federasyonu’ndan çalışma izni alabilmeleri için tüm teknik adamların seminere katılma zorunluluğu vardır.

Komiteler Belirlendi

Ödül gecesi ve seminer komitelerinin de belirlendiği toplantıda ödül gecesi komitesinde Süleyman Göktaş, Hişam Tarazi, seminer komitesinde ise Salahi Uçkan, Turgay Kara, Mahmut Yaman olarak belirlenen toplantıda öneri, değerlendirme ve rutin konularda yönetim kurulu toplantısında görüşüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.