1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Arda Turan'dan Galatasaray kararı!
Arda Turan'dan Galatasaray kararı!

Arda Turan'dan Galatasaray kararı!

Galatasaray-Başakşehir maçında Fatih Terim'in elini öperek buzları eriten Arda Turan, transfer kararını verdi.

A+A-

Ara transfer dönemi yaklaşırken son dakika gelişmeleri de peş peşe yaşanmaya devam ediyor. Arda Turan, kiralık olarak formasını giydiği mevcut takımı Başakşehir'den aldığı ücrette yüzde 50 indirime gitmişti.

Medipol Başakşehir ile şimdiye kadar 38 maça çıkan Arda, bu maçlarda 2 gol atarken 4 de asist üretti. Performansı bekleneni karşılamayan Arda Turan, turuncu mavililerin planlarında artık yok. Başakşehir'deki son kiralık sezonu olan Arda, bu sezonun sonunu göremeyebilir.

BARCELONA HAYATI BİTTİ

Bonservisi Barcelona'da olan tecrübeli futbolcu için Katalan takımının kapısı da kapalı. Barcelona, anlaşması sezon sonunda bitecek olan Arda ile yeni sözleşme imzalamayacak.GALATASARAY'A DÖNECEK Mİ?

Galatasaray-Başakşehir maçını 1-0 deplasman ekibi kazanmış, maç öncesi Arda Turan'ın, Fatih Terim'in elini öpüp sarılması karşılaşmaya damga vurmuştu. İkili arasında buzlar erirken Arda Turan'ın, Galatasaray'a geri dönüşü yüksek sesle konuşulmaya başlamıştı.

LİDER ARANIYOR...

Yerli oyuncu kadrosu kısıtlı olan ve takıma liderlik yapıp sorumluluk alacak oyuncu eksikliği yaşayan Galatasaray'da, Arda Turan'ın transferi gündeme gelmişti. Öyle ki Galatasaray - Medipol Başakşehir maçında, Arda Turan'ın takımının attığı gole sevinmemesi büyük yankı uyandırmıştı.

ARDA KARARINI VERDİ

Bu görüntüden sonra Arda'nın Ocak'ta Galatasaray'a dönme olasılığı günden güne konuşulmaya devam ediyordu. Sarı-kırmızılı takımda Muslera dışında aidiyet duygusu güçlü olan futbolcunun kadroda kalmaması da kulüp içinde zaaf yaratan nokta olarak teşhis edilmişti.

Teknik Direktör Fatih Terim'in onayı ve talebi halinde ise ocak ayında Arda Turan için düğmeye basılacak. Şu ana kadar Arda Turan için Galatasaray kulübünden bir teklif ya da girişim bulunmazken, Arda'nın sarı-kırmızılı takıma dönmek istediği öğrenildi.

Tuzlaspor faciasının ardından da Arda Turan'ın yakın çevresine teklif gelmesi halinde boş mukaveleye imza atacağını ilettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.