1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Arda Turan’ın evlilik ayrıntıları belli oldu
Arda Turan’ın evlilik ayrıntıları belli oldu

Arda Turan’ın evlilik ayrıntıları belli oldu

Olaylı birlikteliklerin adamı Arda Turan, sonunda evleniyor. Turan, bugün saat 20.00’de Çubuklu Vadi Evleri’ndeki yeni evlerinde aile arasında yapılacak nikahla evlenecek. Ani nikah töreni ve öncesine dair ayrıntılar ise hayli şaşırtıcı...

A+A-

Gazeteci Faik Erdemli'nin haberine göre, 2,5 yıldan beri beraberlikleri süren Arda Turan ve Aslıhan Doğan, 10 gün önce yine Çubuklu Vadi Evleri'nde imam nikahı kıydılar. Bir ay öncesinden de düğün tarihlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına göre belirleyen Arda ve Aslıhan, nikahları kıyıldıktan sonra balayına da çıkmayacaklar.

Arda ve Aslıhan'ın ne şimdi ne de yazın düğün yapmak gibi bir niyetlerinin olmadığı öğrenildi. Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın nikah şahitleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başakşehir Spor Başkanı Göksel Gümüşdağ olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.