1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Arıklı: "Bizde TDP ile olmak istemeyiz"
Arıklı: "Bizde TDP ile olmak istemeyiz"

Arıklı: "Bizde TDP ile olmak istemeyiz"

Hükümet kurma çalışmaları devam ederken siyasi liderlerin de karşılıklı atışmaları devam ediyor.

A+A-

Önceki akşam 5 siyasi parti liderinin Lefkoşa'da yemekli toplantıda bir araya gelmesi öncesinde basına açıklama yapan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit'in "YDP ve UBP'nin olduğu bir hükümette olmayız" açıklamasına yönelik bir soru üzerine değerlendirmede bulundu. Arıklı yaptığı açıklamada "Biz de kendisiyle birlikte olmak istemeyiz" diyerek tepki göstererek şunları ifade etti;

Arıklı: " Dünya görüşlerimiz çok farklı"

"Cemal Özyiğit bizimle birlikte olmak istemeyebilir saygı duyarım. Bu onun en doğal hakkıdır. Biz de kendisiyle birlikte olmak istemeyiz. Netice itibariyle dünya görüşleri bir birinden farklı iki siyasi parti. Cemal hoca ile mecliste oldukça yakınız yan yana oturuyoruz ve çok medeni ilişkilerimiz vardır. Kıbrıs konusu ve daha birçok konuda çok farklı noktalardayız. İki farklı noktadaki siyasi partinin bir araya gelmesi zaten gerçekten zor. Bu nedenle son derece anlayışla karşılıyorum"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.