1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Arıklı'dan "yuvaya dönün" çağrısı
Arıklı'dan "yuvaya dönün" çağrısı

Arıklı'dan "yuvaya dönün" çağrısı

YDP Başkanı Arıklı, partisinden istifa edenleri geri yuvaya çağırdı

A+A-

Yeniden Doğuş Partisi Başkanı Erhan Arıklı, YDP'den yaklaşık 2 bin kişi ile birlikte istifa eden Bertan Zaroğlu'nun UBP'ye katılmasından sonra eski partililerine çağrıda bulundu. Arıklı'nın açıklaması şöyle:

"Partimizde Genel Başkanlık mücadelesi verip, kaybettikten sonra çeşitli gerekçelerle YDP den istifa eden Sayın Bertan Zaroğlu,  kendisine yeni bir yol çizerek UBP ye geçmiştir.

 YDP olarak biz eski defterleri açıp iddiaları, iftira ve dedikoduları tartışmak niyetinde değiliz. Sayın Zaroğlu’nun iddia ve iftiralarına inanıp partimizden istifa eden arkadaşlarımıza yuvaya dönün çağrısı yapıyoruz.

 Şurası bilinsin ki YDP’nin siyasetteki en büyük rakibi bu düzeni kuran ve yaşatan UBP’dir. UBP 1987 yılında YDP’ yi nasıl bölmüş mevcut 4 Milletvekilinden 3 tanesini kandırıp YDP den istifa ettirmişti ise, şimdi de bize aynı oyunu oynamak istemişti. Ama bu sefer oyun tutmadı. Taban yerinde kaldı ve partisine sahip çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.