1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Arslan 9 ay hapis yatacak
Arslan 9 ay hapis yatacak

Arslan 9 ay hapis yatacak

Ağır Ceza Mahkemesi, KKTC’ye sahte kimlikle giriş yapan Özcan Arslan aleyhindeki kararını açıkladı

A+A-

KKTC’ye sahte kimlikle giriş yapan Özcan Arslan, 9 ay hapis cezası aldı. Özcan Arslan, Kasım 2018 tarihinde Çatalköy’de işlenen ev açma suçuyla yakalanmış, sorgusunda sahte kimlikle KKTC’ye giriş yaptığını itiraf etmişti.

Başkan Fadıl Aksun, Kıdemli Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi ve Yargıç Temay Sağer’in huzurunda görüşülen davada Başsavcı Yardımcısı Muavini Ahmet Varol ve avukatı Ömer Güran hazır bulundu.

Dava kararını okuyan Kıdemli Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi, sanığın mahkum olduğu “Sahtelenmiş resmi evrağı tedavüle sürme” suçunun 10 yıla, “Başkasının kimliğine bürünme” suçunun iki yıla ve “Sahtekarlıkla kayıt temini” suçunun ise 1 yıla kadar hapis cezası öngören, yaygın suçlar olduğunu belirtti.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.