1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Asbuzu U16 Bölge Karmalarında Heyecan Sürüyor!
Asbuzu U16 Bölge Karmalarında Heyecan Sürüyor!

Asbuzu U16 Bölge Karmalarında Heyecan Sürüyor!

ASBUZU U16 Bölge Karmalarında heyecan sürüyor Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Asbuzu U16 Bölge Karmaları’nda 2.maçlar geride kaldı.

A+A-

ASBUZU U16 Bölge Karmalarında heyecan sürüyor Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Asbuzu U16 Bölge Karmaları’nda 2.maçlar geride kaldı. Güzelyurt/Lefke, Girne, Lefkoşa, Mesarya, Gazimağusa ve İskele U16 karmaları kıyasıya bir rekabet içerisine girdi. İlk iki haftası geride kalan ve tek devreli lig formatında oynanan ligde Lefkoşa Karması ile Mesarya Karması 2’de 2 yapmayı başardı. Oynanan 2.maçlar sonunda Mesarya Karması, Gazimağusa Karması’nı 2-1 ile geçerken, İskele Karması da Güzelyurt/Lefke Karması’nı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Lefkoşa Karması ile Girne Karması karşılaşmasını ise Lefkoşa Karması 1-0 kazandı.

Asbuzu U16 Ligi’nde 8 Mart 2024 Cuma günü (yarın) oynanacak 3. hafta karşılaşmalarında program şöyle;

Gönyeli Stadı: Lefkoşa Karması – İskele Karması
Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı: Girne Karması – Mesarya Karması
Güzelyurt Üner Berkalp Stadı: Güzelyurt/Lefke Karması – Gazimağusa Karması

Not: Karşılaşmalar 15.30’da başlayacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.