1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Atakan Lefkoşa’da yolcu taşıma izni bulunan işletme sahipleri ve Kar-İş ile görüştü
Atakan Lefkoşa’da yolcu taşıma izni bulunan işletme sahipleri ve Kar-İş ile görüştü

Atakan Lefkoşa’da yolcu taşıma izni bulunan işletme sahipleri ve Kar-İş ile görüştü

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, bugün Lefkoşa ilçesi sınırları içerisinde yolcu taşıma izni bulunan işletme sahipleri ve Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (KAR-İŞ) temsilcileriyle bir araya geldi.

A+A-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, görüşme ile birlikte, paydaşların Lefkoşa ilçe sınırları içerisinde tek bir şirket çatısı altında birleşerek modern otobüslerle, kapsamı geniş ve tüm vatandaşlar ile birlikte ülkede çalışma veya üniversite eğitimi almak için bulunan yabancılara hizmet verecek bir toplu taşıma sistemi oluşturulmasının ilk adımı atıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.