1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ateşi yaktı!
Ateşi yaktı!

Ateşi yaktı!

Kolombiyalı forvet Falcao, Monte Carlo’daki evini boşalttı

A+A-

Dünya futbolunun son dönemdeki en önemli forvetlerinden biri olan Radamel Falcao, Galatasaray için geri sayımda. Sarı-kırmızılı camia da nefesini tuttu, 33 yaşındaki Kolombiyalı yıldızı bekliyor. Monaco forvet transferi yaptığı an, Monte Carlo'daki evini boşaltıp eşi Lorelei Taron ile birlikte bazı Türk mimarları takibe alan Radamel Falcao, İstanbul'a gelecek. Akhisarspor ile oynanan Süper Kupa maçı sonrası sarı-kırmızılı futbolcular da devreye girdi, yıldız oyuncu bunları karşılıksız bırakmadı.

PAZARTESİ GELEBİLİR

Falcao, Fernando Muslera'nın sosyal medya hesabının altına ‘Cimbombom' yazdı. Uruguaylı eldiven de bu paylaşımının ardından kendisine “Galatasaray'a gel idol” şeklinde bir cevap verdi. Ryan Donk da yine sosyal medya hesabında Falcao'yu etiketleyerek “Gel. 1 hafta sonra sezon başlıyor” paylaşımında bulundu. Bu, binlerce beğeni aldı. Başkan Cengiz'in “İnşallah diyeyim” şeklindeki sözleri de heyecanı arttırdı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.