1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aykutlu: " Halkı temsil etmiyorsunuz "
Aykutlu: " Halkı temsil etmiyorsunuz "

Aykutlu: " Halkı temsil etmiyorsunuz "

Aykutlu, kendi çıkar ve menfaatleri için çalışan milletvekillerinin Kıbrıs Türk Halkını temsil etmediklerini ve bu şekliyle halkın vekilleri olamayacaklarını dile getirdi.

A+A-

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler ) Lefkoşa İlçesi Yönetim Kurulu üyesi Kemal Aykutlu, milletvekillerinin halkın çıkar ve menfaati için doğrultusunda çalışmak, refah ve yaşam kalitesini yükseltmek yerine kendi çıkar ve menfaatleri için çalışan milletvekillerinin Kıbrıs Türk Halkını temsil etmediklerini ve bu şekliyle halkın vekilleri olamayacaklarını dile getirdi.

Aykutlu, KKTC Meclis salonunun yenilendiğini, aslında yenilenmesi gerekeninin Meclis’in koltukları değil, o koltukları boş yere meşgul eden milletvekilleri olduğunu söyledi. Aykutlu, Meclisin yenilendiğini fakat zihniyetlerin değişmediğini ifade ederek, Milletvekillerinin halkın refahı ile uğraşmak yerine sürekli birbirleri arasında kavga etmesi ve şahsi çıkarları peşinde koşmasının kabul edilemez olduğunun altını çizdi.

Son dönemlerde yapılan vatandaşlıklarda ki büyük artışa da değinen Aykutlu,  Kıbrıs Türk Halkı Hükümetten ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma ve birçok alanda reform beklerken,  kendi çıkar ve menfaatleri için çalışmakta olduğunu söyledi.  Hükümetin, adaletsiz bir şekilde binlerce kişiye verilen vatandaşlıklarla yaklaşan seçimler öncesi oy oranını nasıl arttırırım planı içinde hareket ettiğini ifade eden Aykutlu, “ Yıllardan beri bu topraklarda yaşamını sürdüren ve bu ülkeyi yurt bilmiş insanlarımıza vatandaşlık verilmesi yerine onların hakkını da yiyip size yakın olan insanları bir günde vatandaşlık verilmesinin kabul edilemez olduğunu açıkladı.

Devleti kendi çiftlikleriymiş gibi idare edenler , “Ben yaparım olur biter” zihniyetinde her türlü hukuksuzluğu ve adaletsizliği yapmakta olduğunu söyleyen Aykutlu, “ Unutmayın ki burası ülke sizin malınız değildir. Sizler gelip geçicisiniz. Oturduğunuz o makamlarda devletin tüm olanaklarını kullanırken insanlarımız sefillik içinde karın tokluğuna yaşam sürmeye çalışmaktadır.  Siz asla bizlerin vekili olamazsınız, siz asla çıkarsız iş yapamazsınız .” dedi.

Kıbrıs Türk Halkı böyle bir düzende yaşamayı hak etmediği dile getiren Aykutlu, TKP Yeni Güçler olarak her gün halkın içinde olduklarını ve halkın sorunlarının ve hükümetten beklentilerinin ne olduğunun bilincinde olduklarını söyledi. Halk reform ve ülkede toptan bir değişim istiyor. Bizde TKP Yeni Güçler olarak bu hedef ve vizyon doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz diyen Aykutlu, “ Kıbrıs Türk Halkı gerçek anlamda Halkın İktidarını TKP Yeni Güçler’in iktidarında görecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.