1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bafetimbi Gomis'e corona şoku! Diskalifiye edildiler...
Bafetimbi Gomis'e corona şoku! Diskalifiye edildiler...

Bafetimbi Gomis'e corona şoku! Diskalifiye edildiler...

Aralarında Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis'in de yer aldığı 17 kişinin corona virüs vakasına yakalandığı Al Hilal, AFC Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Al Ahli maçına oynatabileceği oyuncusu olmadığı nedeniyle turnuvadan diskalifiye edildi.

A+A-

Corona virüs salgını bunu da yaptı. Al Hilal takımında 17 futbolunun corona virüse yakalanması nedeniyle, takımın AFC Şampiyonlar Ligi'nde Al Ahli ile oynayacağı maça çıkacak az futbolcusu kaldı.

Kulüp, futbolcularının virüse yakalanmasından dolayı bu maçı ertelemelerini için Asya Futbol Konfederasyonu'na başvuruda bulundu ancak federasyon bu talebi ilginç bir şekilde kabul etmedi.

Bunun üzerine dün saat 21:00'de oynanması gereken maça 9 oyuncu ve 2'de yedekle çıkmak isteyen Al Hilal'e federasyon engeli geldi. Kurallara göre maç kadrosunda en az 13 kişinin yer alması gerekiyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.