1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bağımlı hastalar Kıbrıs’ı tercih ediyor
Bağımlı hastalar Kıbrıs’ı tercih ediyor

Bağımlı hastalar Kıbrıs’ı tercih ediyor

Pembe Köşk Psikiyatri Hastanesi, Kıbrıs yanında Türkiye ve dünya genelinden birçok hastaya hizmet vermeye başladı

A+A-

Türkiye’de sayılı KKTC’ de bağımlılık tedavisi ve rehabilitasyon hizmeti konusunda tek olan Pembe Köşk Psikiyatri Hastanesi, bağımlı hastaların tercih nedeni olmaya başladı. Kuzey ve Güney Kıbrıs yanında Ürdün, Danimarka ve Belçika’dan bağımlı hastalar, ülkemize gelerek tedavilerini, merkezde uzman ekipten alma yolunu seçiyor. Kısa bir süre öncesine kadar bağımlı hastalar tedavi için Türkiye’ye giderken, artık Kıbrıs’ı tercih etmeye başladı. Yurt dışından gelen hastaların tercih nedenleri arasında Kuzey Kıbrıs’ın iklimi, doğası ve güneşinin yanı sıra hastanenin konumu ve uygulanan tedavi yöntemlerinin doğruluğu da büyük bir etken olarak görülüyor.

PEMBE KÖŞK HASTALAR İÇİN UMUT

Bağımlı hastaların umut olarak gördüğü Pembe Köşk Psikiyatri Hastanesi, Kuzey Kıbrıs’ta ilk ve tek olarak yatılı ve ayaktan uyuşturucu madde, alkol, sigara, kumar ve yeme bağımlılığı tedavi programlarını en iyi şekilde sunmak için 2002 yılından itibaren hizmet veriyor. Hizmet vermeye başladığı yıllardan itibaren dünyada çıkan bazı yeni medikal tedaviler, Ortadoğu Bölgesinde ilk olarak Pembe Köşk Kliniği’nde uygulandı. Bugün hastane konumuna gelerek Pembe Köşk, birçok ailenin madde ve her türlü bağımlılığa karşı müracaat ettikleri önemli bir yer haline geldi.

BAŞVURULAN ÖNEMLİ BİR ADRES

Bağımlı hastaların başvurduğu adres haline gelen Pembe Köşk Psikiyatri Hastanesi’nde uygulanan tedavi, uzman psikiyatrist ve psikologlar tarafından veriliyor. Uzmanlar, bağımlılık tedavisi ve rehabilitasyon alanında üst düzeyde klinik tedavi bilgisine, eğitim verme kapasitesine ve araştırma yapma özelliklerine sahip. Böylece her hasta için kişinin durumuna özgü ve kalıcı iyileşmeyi hedefleyen en iyi bağımlılık tedavisi ve rehabilitasyonu uygulanmaktadır. 20 yıllık tecrübeyle alkol ve uyuşturucu bağımlılığı tedavi alanının ön saflarında yer alan Pembe Köşk Psikiyatri Hastanesi, hayat kurtarıyor, aileleri birleştiriyor ve gittikçe artan etkin rehabilitasyon programları oluşturmaya devam ediyor.

TATİL MERKEZİNİ ANDIRIYOR

Pembe Köşk Psikiyatri Hastanesi, kriz anında müdahale için donatılmış bir yoğun bakım odasının yanı sıra konforlu ve klimalı odaları, grup terapilerinin yapıldığı toplantı ve çok amaçlı salonu, bireysel terapi odaları, ocakbaşı restorantı, spor salonu, SPA merkezi, yüzme havuzu, yoga alanı, yürüyüş yolunun bulunduğu çiçeklerle donanmış geniş bahçesi ile Girne Dağlarının eteğinde muhteşem doğası, sessiz, sakin bir yer oluşuyla adeta bir tatil merkezini andırıyor.

1-011.jpg2-007.jpg3-005.jpg6.jpg5-001.jpg7.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.