1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bankalarda çeyrek finale doğru
Bankalarda çeyrek finale doğru

Bankalarda çeyrek finale doğru

Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda geçtiğimiz Cuma akşamı oynanan iki maçın ardından A ve C Grupları'nda mücadele tamamlandı.

A+A-

B Grubu’ndaki Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın ardından A Grubu'nda Asbank ve Creditwest Bank, C Grubu'nda Capital Bank çeyrek finale adını yazdırdı.

Türk Bankası tarafından Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına bu yıl 13.’sü düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” çeyrek finale doğru tüm hızıyla sürerken geçtiğimiz Cuma akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda iki maç oynandı.

Creditwest zorlandı: 4-3

A Grubu mücadelesinde Creditwest ile Kıbrıs Vakıflar Bankası karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 4-3'lük skorla kazanan Creditwest, puanını 12 yaparak grubunu ikinci sırada tamamladı. Kıbrıs Vakıflar Bankası ise 6 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Capital liderliğini korudu: 6-0

C Grubu mücadelesinde ise yenilgisiz yoluna devam eden Capital Bank, Kıbrıs İktisat Bankası'nı 6-0'lık farklı skorla yenerek 12 puanla liderliğini korudu. Kıbrıs İktisat Bankası ise 4 puanla grubunu dördüncü sırada tamamladı.

4 takım çeyrek finali garantiledi

Yapılan bu mücadelelerin ardından A ve C Grupları tamamlandı. A Grubu'nda Asbank ve Creditwest Bank, C Grubu'nda Capital Bank çeyrek finale adını yazdırdı. B Grubu'nda ise Limasol Türk Kooperatif Bankası'nın ardından gruptan çıkacak takımlar, 2 ve 3 Ekim'de oynanacak mücadeleler sonrası belli olacak.

B Grubu  2-3 Ekim'de oynanacak maçlarla tamamlanacak

Turnuvada 2 Ekim Pazartesi akşamı saat 19.00'da B Grubu'nda Novabank ile Kooperatif Merkez Bankası karşı karşıya gelecek. 3 Ekim Salı günü ise saat 19.00'da B Grubu'nda TEB-Kooperatif Merkez Bankası, saat 20.00'de TC Ziraat Bankası-Novabank mücadeleleri oynanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.