1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bankalarda gol düellosu
Bankalarda gol düellosu

Bankalarda gol düellosu

Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda geçtiğimiz Çarşamba akşamı tek maç oynandı.

A+A-

C Grubu'nda Türkiye İş Bankası ile Kıbrıs İktisat Bankası'nı karşı karşıya getiren mücadele 5-5 eşitlikle sonuçlandı.

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda geçtiğimiz Çarşamba akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda tek maç oynandı.

İş Bankası ile İktisat Bankası yenişemedi: 5-5

C Grubu'nda galibiyeti bulunmayan Türkiye İş Bankası ile tek galibiyete sahip Kıbrıs İktisat Bankası karşı karşıya geldi. Çekişmeli ve gol düellosu şeklinde geçen mücadele büyük heyecana sahne olurken, takımlar sahadan 5-5'lik eşitlikle ayrıldı. Bu sonuçla grupta üçüncü maçını geride bırakan ve 1 puana sahip olan Türkiye İş Bankası, gruptan çıkma şansını zora soktu. Kıbrıs İktisat Bankası ise 4 puanla iddiasını sürdürdü.

 

Turnuvada 22 Eylül Cuma günü iki maç oynanacak

13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda 22 Eylül Cuma akşamı iki karşılaşma oynanacak. Saat 19.00'da B Grubu'nda Limasol Türk Kooperatif Bankası-Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), saat 20.00'de C Grubu'nda Near East Bank-Capital Bank karşı karşıya gelecek.

 

C Grubu Puan Durumu:

Takımlar                                 O         G         B          M        A         Y          Av.      Puan

1-Capital Bank                                   2          2          0          0          14        3          11        6

2-Kıbrıs İktisat Bankası           2          1          1          0          10        8          2          4

3-Near East Bank                   2          1          0          1          10        7          3          3

4-Türk Bankası                       3          1          0          2          6          11        -5         3

5-Türkiye İş Bankası               3          0          1          2          9          20        -11       1

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.