1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Barcelona düzeyine gelebilmemiz için toparlanma sürecine ihtiyacımız var."
"Barcelona düzeyine gelebilmemiz için toparlanma sürecine ihtiyacımız var."

"Barcelona düzeyine gelebilmemiz için toparlanma sürecine ihtiyacımız var."

Manchester United'ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, takımın Barcelona'nın düzeyine gelebilmesi için büyük bir toparlanma sürecine ihtiyacı olduğunu söyledi.

A+A-

Dün akşam Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Manchester United ile Barcelona karşı karşıya geldi. Camo Nou’da oynanan maç 3-0’lık Barcelona üstünlüğüyle sona erdi. Maçta Messi takımına 2 gol, Coutinho ise 1 gol kazandırdı.

Maçın ardından Manchester United teknik direktörü Solskjaer açıklamalarda bulundu: ‘Yapılacak şeyler olduğunu biliyoruz, söylediğim şey bu tek gecede değişmeyecek ve gelecek bir kaç sene Barcelona ve öteki takımların seviyesine gelmek için büyük bir uğraş olacak.’ dedi. Açıklamalarına devam eden teknik direktör: ‘Ortada bir Barcelona takımı var, bizim ulaşmak istediğimiz seviyede bu. O düzeye gelebiliriz ama bunun için çalışmamız gereken çok şey var.’ şeklinde konuştu.

Ardından deneyimli teknik direktör maç hakkında da yorumlarda bulundu:

‘İyi başladık. İlk 15 dakika iyi bir oyun ortaya koyduk ve ardından onlar 4 dakika içinde 2 gol attılar.’

‘Messi en iyi kalite oyuncu.Farkını ortaya koyuyor. O ve Cristiano Ronaldo çok farklı seviyedeler ve son on yılın en iyi oyuncularılar.O (Messi) kalitesini gösterdi.’

‘Kalecilerle ilgili hoş olmayan şey de budur. Bir hata yaptığınızda o göz önünde olur ve onunla hatırlanırsınız fakat o (David de Gea) mükemmel kurtarışlar yaptı ve takımına katkı sağladı ama futbolda bazen böyle şeyler olur.’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.