1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ”Barış pınarı harekatı’nda Türkiye istedği sonucu elde etmiştir. Erdoğan’ı kutluyoruz”
”Barış pınarı harekatı’nda Türkiye istedği sonucu elde etmiştir. Erdoğan’ı kutluyoruz”

”Barış pınarı harekatı’nda Türkiye istedği sonucu elde etmiştir. Erdoğan’ı kutluyoruz”

Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatı’nda teröristlerle mücadelede istedi sonucu elde ettiğini vurgulayarak, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutladı

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Zorlu Töre’nin konuya ilişkin yazılı açıklaması şöyle:

“Barış Pınarı Harekâtı’nda teröristlere karşı verilen mücadelede Türkiye istediği sonucu elde etmiştir. PKK-PYD ve YPG gibi terör örgütleri büyük zayiat vermişler ve Türkiye’nin ilan ettiği güvenlik bölgesinin gerisine çekilmeyi kabul etmişlerdir. 

ABD’yle varılan mutabakata uyulmazsa ve Barış Pınarı Harekâtı devam edecektir. Anavatanımız Türkiye’nin güçlü lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyoruz. 

Bu harekâtta ve daha önceleri şehit düşen askerlerimizi ve sivil insanlarımızı rahmetle anıyoruz.  Şehitler ölmez Türkiye bölünmez duruşunu  unutmayalım. Güçlü Türkiye kararlı devlet yönetimi Türk’üm diyen herkesin moralini yükseltmiştir. Gururluyuz…”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum